``TÜM YÖNLERİ İLE NAFAKA´´ ÇALIŞTAYI YAPILDI

Ankara Barosu Kadın Hakları Merkezi tarafından düzenlenen, "Tüm Yönleri İle Nafaka" çalıştayı, 12 Ocak 2019 Cumartesi günü gerçekleştirildi.
Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen çalıştayın, açılış konuşmasını ve moderatörlüğünü Ankara Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. İdil Şimşek yaptı. Çalıştaya, konuşmacı olarak Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Seyhan Erdoğdu, CHP Eski Milletvekili Av. Şanal Saruhan, 5. Aile Mahkemesi Hakimi Şerafettin Şanver, Emekli Aile Mahkemesi Hakimi Av. Eray Karınca, Kasaum Araştırma Görevlisi Olcay Karacan, Eşitlik İzleme Kadın Grubu'ndan Av. Hülya Gülbahar, MOR Çatı Kadın Sığınağı Vakfı'ndan Av. Selin Nakıpoğlu ve Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Kadriye Bakırcı katıldı. Konuşmacılar nafakanın kadın açısından değerlendirilmesinden sosyal ve ekonomik boyutlarına nafakaya ilişkin çok sayıda konuda görüşlerini ve çalışmalarını sundular.