“ÇOCUĞUN YÜKSEK YARARI NEDİR PROJESİ” KAPSAMINDA 4. ODAK GRUP TOPLANTISI YAPILDI

Ankara Barosu’nun yürütmekte olduğu, emekli savcı ve hakimlerin katılımlarıyla gerçekleşen “Çocuğun Yüksek Yararı Nedir Projesi” kapsamında 4. Odak Grup Toplantısı, 19 Şubat 2020 Çarşamba günü yapıldı.
Moderatörlüğünü Proje Danışma Kurulu Üyesi/Ankara Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Hilal Çelik’in üstlendiği toplantıya, Ankara Barosu Saymanı Av. Hava Orhon, Yönetim Kurulu üyesi Av. Meltem Akyol, Proje Danışma Kurulundan Proje Koordinatörü Onat Çopur, Proje  Uzmanı Sevna Somuncuoğlu (Demir Leblebi Kadın Derneği), Proje Danışma Kurulu üyesi Av. Seher Kırbaş Canikoğlu, AVSA Yönetim Kurulu üyesi Av. Mehmet Yoğurtçuoğlu ve Hollanda Büyükelçiliğini temsilen Deniz Bezirgan katıldı.