1 OCAK 2019 TARİHİNDEN İTİBAREN KULLANMAYA BAŞLAMAK ÜZERE UETS (ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ)´NE KAYITLI ELEKTRONİK TEBLİGAT ADRESLERİ TBB ARACILIĞIYLA MESLEKTAŞLARIMIZA GÖNDERİLECEKTİR.

PTT Genel Müdürlüğü Elektronik Posta Daire Başkanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde; TBB tarafından PTT Genel Müdürlüğü'ne gönderilen avukat bilgileri doğrultusunda her meslektaşın Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasına özgülenmiş, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren kullanılmaya başlamak üzere UETS (Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi)'ne kayıtlı elektronik tebligat adresleri TBB aracılığı ile gönderilecek olup, meslektaşların bu adreslerle ilgili hiçbir işlem yapmasına gerek olmadığı, sadece UHAP üzerinden cep telefonu ve mail adresi bilgilerini güncellemeleri gerektiği aktarılmıştır. Anılan sisteme 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren PTT Web Sitesi üzerinden bağlanılacak olup, gelen tebligatlar için Gsm hatlarına SMS yoluyla da bilgilendirme yapılacağı hususları tarafımıza aktarılmıştır. Bilgilerinize önemle sunulur.