24 OCAK DÜNYA TEHLİKE ALTINDAKİ AVUKATLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

24 Ocak Tehlike Altındaki Avukatlar gününün bu sene ülkemize ithaf edilmesi nedeni ile baromuz Avukat Hakları Merkezince düzenlenen etkinliklerle farkındalık yaratma çalışmaları yapıldı. Ankara Merkez Adliyeleri ile Ankara Batı ve Elmadağ Adliyelerinde eş zamanlı olarak vatandaşın da bilinçlenmesi amaçlı hazırlanan broşürlerin Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Yönetim Kurulu üyeleri ve Avukat Hakları Merkezi üyelerince dağıtılması ile başlayan program, saat 14:00'de ABEM Konferans Salonunda gerçekleşen serbest kürsü ile devam etti. Saat 16:00’da Ankara Barosu kurul komisyon ve merkezlerinin temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşen çalıştay ile sona eren program, mesleğimiz ve meslektaşlarımızın yaşadığı sorunlar, çözüm önerilerinin tespit edilmesi akabinde  maruz kalınan tehlikelere karşı birlikte mücadelenin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.