26 NİSAN DÜNYA FİKRİ MÜLKİYET ÖZEL OTURUMU PANELİ YAPILDI

Ankara Barosu FMR Hukuku Kurulu tarafından düzenlenen "26 Nisan Dünya Fikri Mülkiyet Günü Özel Oturumu" paneli 26 Nisan 2018 perşembe günü Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) gerçekleştirildi.

Panelin açış konuşmasını Ankara Barosu Başkanı Hakan Canduran yaptı. Moderatörlüğünü FMR Kurulu başkanı Av. Tuncay Söngör yaptığı panele, Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Dr. Ömer Faruk Özeroğlu, Türk Patent ve Marka kurumundan Av. Osman Umut Karaca ve FMR Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Belgin Yılmaz panele konuşmacı olarak katıldı.

Panelde, "Sınai Mülkiyet Kanunu ile gelen Marka ile ilgili değişiklikler ve marka kullanım zorunluluğu” konuları, meslektaşların farkındalıklarının artırılması noktasında incelendi.