AB PROJE UZMANLARINDAN ANKARA BAROSU’NA ZİYARET

Türkiye’de Adli Yardım Sistemi’nin Kapasitesinin Güçlendirilmesi Eşleştirme Projesi, geçen haziran ayında faaliyete geçti.

İspanya - Fransa - Letonya konsorsiyumunun önderliğinde yürütülen projenin uzmanları Emilio Alvarez Salcedo, Marta Isern, Arantxa Alameda ve Jürate Ragulskiene, 9 Kasım 2016 Çarşamba günü Ankara Barosu’nu ziyaret etti.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) gerçekleşen ziyarette AB uzmanlarına, Türkiye Barolar Birliği Uluslararası İlişkiler ve AB Merkezi Müdürü Murat Yalkın, Yerleşik Eşleştirme Danışmanı Vanessa Untiedt, Proje Asistanı Gamze Özkan ve Dil Asistanı Şükran İleri eşlik etti.

Ankara Barosu Saymanı Av. Evrim Dost ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Çağrı Ayhan Şenel’le görüşen proje uzmanları, Ankara Barosu Adli Yardım Merkezi ve CMK Merkezi tarafından yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldılar.

TARİH: 9 Kasım 2016
YER: ABEM