ADALET BAKANLIĞI MAĞDUR HAKLARI DAİRESİ BAŞKANI MUHİTTİN ÖZDEMİR´DEN ANKARA BAROSU´NA ZİYARET

Adalet Bakanlığı Mağdur Hakları Dairesi Başkanı Muhittin Özdemir,  Ankara Barosu'na ziyarette bulundu.

“Engelsiz Adalet Projesi” kapsamında görüş alış verişinde bulunulan görüşmede, engellilerin adalete erişiminde hukuki ve idari düzenlemeler ile iyileştirilmesine çalışılan engelli bireylerin temel hak ve özgürlüklerine bireysel ulaşımlarının önemi üzerinde duruldu. Daire Başkanı Özdemir, Ankara Barosu ile proje kapsamında birlikte çalışmak üzere yöntem belirlenmesi için çalışmalara başlayacaklarını ifade etti. Görüşmede Ankara Barosu Başkanı Av. Erinç Sağkan ve Yönetim Kurulu üyesi Av. Burcu Mine Gargın hazır bulundu.