ADANA BAROSU’NDAN ANKARA BAROSU’NA ZİYARET

Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, Ankara Barosu Başkanlığı’na yeniden seçilen Av. Hakan Canduran’a 8 Kasım 2016 Salı günü kutlama ziyaretinde bulundu.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi (ABEM) gerçekleşen ziyarette Av. Veli Küçük’e, Adana Barosu Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz, Saymanı Av. İlknur Önal, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Furkan Kılıç, Av. Hasan Alkan, Av. Nevzat Elçi, Av. Duygu Özgüven ve Av. Gülsen Çalıkuşu Baykal ile TBB delegeri Av. Aziz Erbek, Av. Mutlu Tuncel, Av. Badegül Bozkurt Uludağ, Av. Mustafa Çinkılıç ve Av. Ziya Yalaz eşlik etti.

Ziyarette, Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Aşkın Demir, Saymanı Av. Evrim Dost, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Kemal Koranel ve Av. Çağrı Ayhan Şenel de hazır bulundu.

TARİH: 8 Kasım 2016

YER: ABEM