ANKARA BAROSU´NDAN T.C. ADALET BAKANLIĞI BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI´NA ZİYARET

Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ve Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Çağrı Eryılmaz ile Ankara Barosu UYAP Komisyonu Başkanı Av. Umut Şeker, UYAP Komisyonu Başkan Yardımcısı Av. Emre Ağıllı ve UYAP Komisyonu üyesi Av. Güven Kışlalı, 16 Ocak 2019 Çarşamba günü, T.C. Adalet Bakanlığı Uyap Bilgi İşlem Daire Başkanı Sayın Oğuz Akalın'ı makamında ziyaret etti.

T.C. Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanı ile yapılan toplantıda, UYAP Avukat Portalın ve UETS'nin senkranizasyonuna ilişkin aktüel sorunlar ve çözüm önerileri, banka mevduat hesaplarının  avukatlarca sorgulanması ve mevduat hacizlerinin pratikleştirilmesi, Daire Başkanlığı ile Ankara Barosu UYAP Komisyonu arasında koordinasyon kurulu kurularak güncel sorunların etkin şekilde çözülmesi hususları görüşüldü.

Ayrıca Ankara Barosu UYAP Komisyonu tarafından hazırlanan detaylı çalışma ve eksiklikler Daire Başkanlığına raporlandı. Meslektaşlarımızın bilgisine sunulur.
Ekteki linkte UYAP Komisyonu raporuna ulaşabilirsiniz.

Uyap erişilebilirlik sorunları ocak 2019

Uyap komisyonunca sunulan rapor