ANKARA BAROSU´NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ

Ankara Barosu’nun 65. Olağan Genel Kurulu’nda Ankara Barosu Başkanlığı’na seçilen Av. R. Erinç Sağkan ile Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilen Av. Aşkın Demir, Av. Kemal Koranel, Av. Hava Orhon, Av Özgen Hindistan, Av. Zafer Doğan Bilgin, Av. Meltem Akyol, Av. Güzin Tanyeri, Av. Çağrı Eryılmaz, Av. Burcu Mine Gargın, Av. Cem Aksu; Disiplin Kurulu Üyeliği’ne seçilen; Av. Murat Akçasoy, Av. Mihriban Şentürk, Av. Canan Kırbaç, Av. Emrah Cengiz, Av. Önder Tekgümüş; Denetleme Kurulu Üyeliği’ne seçilen Av. Mustafa Sait Aksu, Av. Serdar Ülkü, Av. Ulaş Serdar Sürmeli, 24 Ekim 2018 Çarşamba günü Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle cübbe giyip mazbatalarını alarak yeni görevlerine başladılar.

Ankara Barosu'nun yeni Başkanı Av. R. Erinç Sağkan; iki yıl boyunca Ankara Barosu’nu Türkiye'nin içinde bulunduğu zorlu bir dönemde, ateşten gömlek giyip, büyük emeklerle birlikte yönettiklerini söylediği, eski Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Sağkan, “Bize verdiğiniz görevi layıkıyla yapmış olmanın verdiği gururu ve onuru yaşamak istiyoruz. Sizlere de tekrar söz veriyorum ki, Ankara Barosu bu dönem eğilmeyecektir, bükülmeyecektir ve hem meslek ve meslektaşlarımız için hem de ülkesi için yapması gerekeni fazlasıyla yapmış bir Baro olarak tekrar burada karşınızda yer alacağız. Hepinize bugüne kadar verdiğiniz destek ve biliyoruz ki bundan sonra vereceğiniz destekler için şimdiden, şahsım ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim."  şeklinde konuştu.

Törende, Ankara Barosu’nun eski Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu üyeleri de görevlerini Genel Kurul’da bu kurullara seçilen meslektaşlarına teslim ettiler.