ANKARA BAROSU’NDAN CUMHURİYET GAZETESİ’NE DESTEK ZİYARETİ

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran ve Yönetim Kurulu üyeleri, yönetici ve yazarları gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi’nin Ankara Temsilciliği’ne 2 Kasım 2016 Çarşamba günü destek ziyaretinde bulundular.

Av. Hakan Canduran, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül’e Ankara Barosu adına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Av. Canduran, “Ankara Barosu yanınızda. Türkiye Cumhuriyeti’nin köklü bir gazetesi olan Cumhuriyet’in her zaman yanında duracağız. Bunun da sözünü burada veriyoruz size. Yapılabilecek her şeyde biz varız, olacağız. Gerek destek anlamında gerekse yargılama esnasında Ankara Barosu her zaman elinden geleni yapacaktır sizler için” dedi.

Destek ziyaretinde, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan, Genel Sekreteri Av. Aşkın Demir, Saymanı Av. Evrim Dost, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Hamit Baykara, Av. Ayşe Köseyener, Av. Kemal Koranel, Av. Özgür Ökmen, Av. Birgül Tavşan Kayıran ve Av. Çağrı Ayhan Şenel de hazır bulundu.

TARİH: 2 Kasım 2016

YER: Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilciliği