ANKARA BAROSU’NDAN KÜBA BÜYÜKELÇİLİĞİ’NE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran ve Yönetim Kurulu Üyesi Üyesi Av. Hamit Baykara, efsanevi lideri Fidel Castro’yu kaybeden Küba’nın Ankara Büyükelçiliği’ne 30 Kasım 2016 Çarşamba günü başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi.

Büyükelçilik yetkililerine Ankara Barosu adına başsağlığı dileyen Av. Hakan Canduran, Fidel Castro için açılan taziye defterini imzalayıp saygı duruşunda bulundu. Av. Hakan Canduran, taziye defterine şunları yazdı:

“Küba’nın efsanevi lideri Fidel Castro’yu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorum.

Halkını özgürlüğe ve bağımsızlığa kavuşturan; Küba Devrimi’ni gerçekleştirirken Mustafa Kemal Atatürk’ten esinlenen ve tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de devrimci harekete ilham kaynağı olan Fidel Castro’nun anısı önünde saygıyla eğiliyorum.

Küba’nın Ankara Büyükelçiliği nezdinde kardeş Küba Halkı’nın üzüntüsünü paylaşıyor ve başsağlığı diliyorum.”

TARİH: 30 Kasım 2016

YER: Küba Büyükelçiliği