ANKARA BAROSU’NDA KUPA HEYECANI

Antalya Barosu tarafından düzenlenen 10. Atatürk Kupası’nda şampiyon olan Ankara Barosu Basketbol Takımı, 14 Kasım 2016 Pazartesi günü Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran’ı ziyaret ederek kazandığı kupayı takdim etti.

Ziyaret heyetinde, Ankara Barosu Basketbol Takımı’ndan Av. Korhan Merki, Av. Hakan Bilgehan, Av. Mehmet Evren, Av. Taha Uraz, Av. Doğan Erol, Süleyman İyigün, Hasan Gültekin, Vedat Karapınar ve sponsor firma Corpus’un sahibi Ejder Köse yer aldı.

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Basketbol Takımı’nı 10. Atatürk Kupası’ndaki başarısından dolayı kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) gerçekleşen ziyarette, Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Birgül Tavşan Kayıran da hazır bulundu.

TARİH: 14 Kasım 2016

YER: ABEM