ANKARA BAROSU’NUN ÖNCEKİ YÖNETİM, DİSİPLİN VE DENETLEME KURULU ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Ankara Barosu’nun önceki Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu üyelerine törenle teşekkür plaketi verildi.

Gölbaşı Av. Özdemir Özok Sosyal Tesisi’nde 9 Kasım 2016 Çarşamba günü gerçekleştirilen plaket törenine, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran ile Yönetim, Disiplin ve Denetleme kurullarının önceki ve yeni üyeleri katıldı.

Yönetim Kurulu’nun önceki üyelerine plaketlerini yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Disiplin Kurulu’nun önceki üyelerine plaketleri yeni Disiplin Kurulu üyeleri ve Denetleme Kurulu’nun önceki üyelerine de plaketlerini yeni Denetleme Kurulu üyeleri verdi.

Önceki dönemde Ankara Barosu Genel Sekreterliği, yeni dönemde Başkan Yardımcılığı görevini üstelenen Av. Erinç Sağkan ise plaketini Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran’ın elinden aldı.

Ankara Barosu’nun önceki ve yeni başkanı Av. Hakan Canduran’a da plaketini eşi Av. Müge Zeynep Canduran verdi.

Plaket törenine, Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

TARİH: 9 Kasım 2016
YER: Gölbaşı Av. Özdemir Özok Sosyal Tesisi