ANKARA BAROSUNDA DEVİR TESLİM TÖRENİ

ANKARA BAROSU’NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ

Ankara Barosu Başkanlığı’na yeniden seçilen Av. Hakan Canduran ile Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu’nun yeni üyeleri, törenle işbaşı yaptılar.

Ankara Barosu’nun 64. Olağan Genel Kurulu’nda Ankara Barosu Başkanlığı’na ikinci kez seçilen Av. Hakan Canduran ile Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilen Av. Hamit Baykara, Av. Ayşe Köseyener, Av. Aşkın Demir, Av. Erinç Sağkan, Av. Evrim Dost, Av. Kemal Koranel, Av. Şırahbil Emre Acer, Av. Özgür Ökmen, Av. Birgül Tavşan Kayıran ve Av. Çağrı Ayhan Şenel; Disiplin Kurulu Üyeliği’ne seçilen Av. Ömer Çiftçi, Av. Mehmet Kaya Batı, Av. Güngör Tanrıverdi, Av. Mehmet Kaya ve Av. Selçuk Çağrı Göksu; Denetleme Kurulu Üyeliği’ne seçilen Av. Murat Ataşsalar, Av. Burcu Mine Gargın ve Av. Hasan Fırat Kayaönü, 18 Ekim 2016 Perşembe günü mazbatasını aldı.

Ankara Barosu’nun yeni yönetimi, Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) 19 Ekim 2016 Çarşamba günü gerçekleştirilen törenle cübbe giyip görevi devraldı.

Av. Hakan Canduran’a cübbesini 64. Olağan Genel Kurul’da divan başkanlığı görevini üstelenen Av. Semih Güner giydirdi.

Av. Semih Güner’e Genel Kurul’a katkılarından dolayı şükranlarını sunan Av. Hakan Canduran, iki yıl boyunca Ankara Barosu’nu tek yürek olarak birlikte yönettiklerini söylediği eski Yönetim Kurulu üyelerine de teşekkür etti.

Av. Hakan Canduran, “Bizler, verdiğimiz sözün arkasında olmak için sonuna kadar çabalayacağız. Sizlerin desteğiyle Ankara Barosu’na bir taş daha koyacağız. Ankara Barosu’nu biraz daha yükseltmek için çabalayacağız” diye konuştu.

Törende, Ankara Barosu’nun eski Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu üyeleri de cübbelerini ve görevlerini Genel Kurul’da bu kurullara seçilen meslektaşlarına teslim ettiler.

TARİH: 19 Ekim 2016

YER: ABEM