ANKARA BAROSU "AVUKATLIK MESLEĞİNİN SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI ÇALIŞTAYI”NA KATILDI

Mersin Barosu'nun ev sahipliğinde ve 28 Baronun katılımıyla 8-9 Şubat 2020 tarihlerinde  gerçekleştirilen "Avukatlık Mesleğinin Sorunları ve Çözüm Yolları Çalıştayı”na, Ankara Barosu'nu temsilen Avukat Hakları Merkezi Divan Kurulu üyeleri Av. Neslihan Filikci, Av. H. Umut Bülbül ve Av. Veli Taş katıldı. İki gün süren çalıştay'ın ilk gününde "Avukatlık mesleğinin ekonomik sorunları ve çözüm yolları", "Avukatlık mesleğinin icrası sırasında yaşanan hak ihlalleri/sorunlar ve çözüm önerileri" ve "avukatlık mesleğinde avukatlar arası dayanışma ve avukatlık meslek kuralları ve meslekte etik anlayışının mesleği icra edenlerce ihlal edilmesi sorunu ve çözüm yolları" konularında çalışma yapmak üzere üç ayrı atölye grubu oluşturularak ilk günün sonunda sorun tespiti ve çözüm önerilerini içeren raporlama yapıldı. İkinci gün gerçekleştirilen rapor sunumlarının ardından sonuç bildirgesi hazırlanmasına karar verildi.