ANKARA BAROSU (FBE) AVRUPA BAROLAR FEDERASYONUNUN GENEL KURULU İÇİN LİZBON´DA

Ankara Barosu (FBE) Avrupa Barolar Fedarasyonunun Genel Kurulu için Lizbon’da. Genel Kurul öncesi CCBE-FBE nin ortaklaşa düzenlediği konferans da; mesleki düzenlemeler ile mesleki kalite konularında paneller yapıldı. Panellerde ve Genel Kurulda Ankara Barosu’nu temsilen Yönetim Kurulu üyeleri Av. Zafer Doğan Bilgin ve Av. Çağrı Eryılmaz hazır bulundu. Ankara Barosu Heyeti, Sofya Baro Başkanı İvaylo Danov yönetim kurulu üyesi George Lekov, Atina Barosu Avrupa Barolar Konseyi delegesi Nikolas Kaotkias, Cluj Barosu Başkanı Flavia Ioana MAIER, Cluj Barosu Yönetim Kurulu üyeleri Voicu Dumitru SÂRB, Stanca Ioana GIDRO, Călin Viorel IUGA ve Madrid Barosu yönetim kurulu üyesi Victor Gamero Caboile ile temaslarda bulundu.