ANKARA BAROSU ATÁSININ HUZURUNDA

Ankara Barosu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde törenle andı.
Ankara Adliyesi’nde 10 Kasım 2019 Pazar günü saat 09:05’te gerçekleştirilen anma törenine, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Başkan Yardımcısı Av. Aşkın Demir, Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel, Saymanı Av. Hava Orhon ile Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Özgen Hindistan, Av. Zafer Doğan Bilgin, Av. Meltem Akyol, Av. Güzin Tanyeri, Av. Çağrı Eryılmaz, Av. Burcu Mine Gargın ve Av. Cem Aksu ve Baromuzun kurul ve merkez üyeleri ile çok sayıda meslektaşımız katıldı. Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Ankara Adliyesi’ndeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunup saygı duruşunda bulundu. Törenin bitiminde Atatürkçü Düşünce Derneği, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, MÜZED, Türk Hukuk Kurumu ile saat 13:00'de Ulus 1. Meclis’in önünde bir araya gelindi. Ankara Barosu adına Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan 1. Meclis’in önünde konuşma yaptı.
Ardından Anıtkabir'de Atamızın huzuruna çıkıldı.