ANKARA BAROSU AV. TAHİR ELÇİ ANMASINDA

Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Tahir Elçi, katledilişinin birinci yıldönümünde törenlerle anıldı.

Av. Tahir Elçi için ilk tören, 28 Kasım 2016 Pazartesi günü, sokağa çıkma yasağı nedeniyle Elçi’nin katledildiği Dört Ayaklı Minare’nin yüz metre ilerisinde yapıldı.

Buradaki törene, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Çağrı Ayhan Şenel de katıldı.

Av. Tahir Elçi için gerçekleştirilen saygı duruşuyla başlayan tören, yapılan basın açıklamasının ardından Dört Ayaklı Minare’nin önüne çekilen brandaya bırakılan karanfillerle son buldu.

Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Çağrı Ayhan Şenel, Av. Tahir Elçi’nin mezarı başında düzenlenen anma töreni ile Tahir Elçi Fotoğraf Sergisi’nin açılışında da hazır bulundu.

TARİH: 28 Kasım 2016

YER: Diyarbakır