ANKARA BAROSU AVUKATLAR GÜNÜ BALOSU´NDA BİR ARAYA GELDİ

Ankara Barosu Başkanlığı, Avukatlar Günü nedeniyle 5 Nisan 2018 Perşembe günü Avukatlar Günü Balosu düzenledi. Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran ve Yönetim Kurulu üyeleri, davetlileri kapıda karşıladı.

Bilkent Otel’de yapılan baloya, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan, Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Aşkın Demir, Ankara Barosu Saymanı Av. Evrim Dost, Yönetim Kurulu Üyeleri; Av. Ayşe Köseyener, Av. Kemal Koranel, Av. Şırahbil Emre Acer, Av. Özgür Ökmen, Av. Birgül Tavşan Kayıran ve Av. Çağrı Ayhan Şenel, merkez, kurul, komisyon ve kulüplerde görevli avukatlar ile Ankara Barosu’na kayıtlı çok sayıda avukat katıldı.

Baloda, meslektaşlarına konuşma yapan Av. Hakan Canduran, ülkemizde yaşanan sosyal, siyasal ve hukuki gelişmelere dönük hukuksuzluğun altını çizerken, hukukun üstünlüğü ilkesinin önemine vurgu yaptı.