ANKARA BAROSU AVUKAT HAKLARI MERKEZİ´NİN MERKEZ İÇİ EĞİTİMİ YAPILDI

Ankara Barosu Avukat Hakları Merkezi tarafından düzenlenen "merkez içi eğitim" programı Gölbaşı Av. Özdemir Özok Sosyal Tesisi’nde yapıldı. 23 Şubat 2019 Cumartesi tarihinde gerçekleştirilen eğitimde, Ankara Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Adnan Erbaş, başvuruculara iletişim biçimleri ve görüşme taktikleri, nezaket kuralları ve etkili iletişim ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

Ankara Barosu Avukat Hakları Merkezi Başkanı Av. Deniz Özbilgin, Başkan Yardımcıları Av. Veli Taş ve Av. Umut Bülbül ile Yazmanı Av. Filiz Orhan, üyesi Av. Mert Ekinci; başvuru ve görev biçimleri, tutanak tanzimi, CMK'da arama ve el koyma, dijital verilerin saklanması, uygulamada avukat/ev/büro/üst araması kimlik kontrolü ve AHM ilkeleri, avukat yargılamasında usul yöntem, merkez çalışma gruplarının yeniden belirlenmesi başlıklarında  mevzuat hükümleri ve uygulamalarına ilişkin konularda paylaşımda bulundular.

Eğitimi, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ile Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Burcu Mine Gargın ve Av. Cem Aksu izledi.