ANKARA BAROSU BAŞKANI AV. HAKAN CANDURAN CERİDE-İ KANTAR KARİYER GÜNÜ’NE KONUK OLDU

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Birleşik Hukukçular Kulübü’nün düzenlediği Hukukçuyu Bekleyen Gelecek konulu Ceride-i Kantar Kariyer Günü 2016 etkinliği, 6 Aralık 2016 Salı günü gerçekleştirildi.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Cemil Bilsel Konferans Salonu’ndaki etkinliğe, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Ankara Barosu’ndan Av. Mustafa Köroğlu, Prof. Dr. Hasan İşgüzar, Danıştay Tetkik Hakimi Mehmet Aydın, Yargıtay Üyesi Bülent Savtok, Anayasa Mahkemesi Üyesi Hasan Tahsin Gökcan ve Türkiye Noterler Birliği Başkanı Yunus Tutar konuşmacı olarak katıldı.

Av. Hakan Canduran, hukuk fakültesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte avukatlık mesleği hakkında bilgi verdi ve hukuk öğrencilerine kendilerini bekleyen geleceği anlattı.

TARİH: 6 Aralık 2016
YER: Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi