ANKARA BAROSU BAŞKANI AV. R. ERİNÇ SAĞKAN´DAN TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ´NE ZİYARET

Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ve Yönetim Kurulu üyesi Av. Burcu Mine Gargın, 20 Kasım Salı günü, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleşen Ziyarette, Genel Müdür Yardımcısı ve 1. Hukuk Müşaviri Sayın Ömer Sinan Bayçelebi hazır bulundu.

Ziyarette, Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi üzerinden tapu ve kadastro verilerinin, mevzuat hükümleri kapsamında baromuzla paylaşımı hususu görüşülerek fikir birliğine varıldı. “TAKPAS” üzerinden veri paylaşımına ilişkin protokol hazırlıklarına başlandı.

Ankara Barosu Başkanı Sağkan, Sayın Genel Müdüre yapıcı görüşme ve işbirliği için Ankara Barosu adına teşekkürlerini iletti.