ANKARA BAROSU ENGELLİ HAKLARI MERKEZİ´NDEN ADALET BAKANLIĞI MAĞDUR HAKLARI DAİRE BAŞKANI RAMAZAN GÜRKAN´A ZİYARET

Ankara Barosu Engelli Hakları Merkezi tarafından Ankara Barosu ile Atılım Üniversitesi ortak çalışması ile hayata geçirilen Engelsiz Adalet Projesi ile ilgili olarak Adalet Bakanlığı Mağdur Hakları Daire Başkanı Ramazan Gürkan’a makamında ziyarette bulunuldu.
Ziyarette Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Burcu Mine Gargın, Atılım Üniversitesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Çiğdem Seven, Engelli Hakları Merkezi Başkanı Av. Merve Bayram, başkan vekili Av. Eda Toktay, başkan yardımcıları Av. Gizem Yıldırım, Av. Gözdenur Oğuz ve Av. Elifcan Tanılkan hazır bulundu. Görüşmede engelli bireylerin adalete erişiminde yaşanan sorunlar, çözüm yolları üzerinde duruldu.