ANKARA BAROSU GASTRONOMİ KULÜBÜ YILIN EN İYİ TATLISINI SEÇTİ

Aralık ayında kurulan Ankara Barosu Gastronomi Kulübü kuruluş etkinliği olarak meslektaşlarımıza 26 Aralık 2019 tarihinde eğlenceli bir parti düzenledi. 2019 yılının en iyi tatlısının seçildiği yarışmanın jüriliğini Ankara Barosu Saymanı Av. Hava Orhon, Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Zafer Doğan Bilgin, Av. Meltem Akyol ile Av. Zehra Selin Özpek, Av. Mehmet Cemal Yoğurtçuoğlu üstlendiği gecede yarışan 24 meslektaş arasından Panna cota ile yarışan Av Nazlı Hilal Beytullahoğlu birinci, Balkabaklı cheesecake ile yarışan meslektaşımız Esin İnce ikinci, Sadrazam Lokumu ile yarışan meslektaşımız Artuğ Burak Yel üçüncü oldu. Mert Okay ın sunumu ile gercekleşen etkinlikte müzikli ve keyifli dakikalar yaşandı. Dereceye girenlere, AVSA tarafından istedikleri zaman kullanılmak üzere istedikleri eğitime katılma hakkı verildi.