ANKARA BAROSU HUKUK FAKÜLTELERİ İLE İLETİŞİM VE İŞBİRLİĞİ KURULU´DAN ANKARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ´NE ZİYARET

Ankara Barosu Hukuk Fakülteleri ile İletişim ve İşbirliği Kurulu, 22 Mart 2019 Cuma günü Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Özen’i makamında ziyaret etti. Ankara Barosu ile Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi  arasında önümüzdeki günlerde ön staj programı başta olmak üzere, birlikte yapılacak projelerin değerlendirildiği görüşmede, hukuk fakülteleri öğrencilerinin savunmayı temsil eden avukatlık mesleğini daha etkin kavrayabilmeleri adına yapılacak çalışmalarda birlikte hareket etme kararı alındı.
Ziyarette Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Burcu Mine Gargın, Hukuk Fakulteleri ile İletişim ve İşbirliği Kurulu Başkanı Av. Kemal Cihan, Başkan Yardımcısı Av. Tuğçe Soydan ve Genel Sekreter Av. Uğur Ulutaş hazır bulundu.