ANKARA BAROSU HUKUK FAKÜLTELERİ İLE İLETİŞİM VE İŞBİRLİĞİ KURULU´NDAN ATILIM ÜNİVERSİTESİ´NE ZİYARET

Ankara Barosu Hukuk Fakülteleri ile İletişim ve İşbirliği Kurulu, Atılım Universitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Aynur Yongalık’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Atılım Üniversitesi Dekan Yardımcısı Dr. D. Çiğdem Sever, Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Burcu Mine Gargın, Hukuk Fakülteleri İletişim ve İşbirliği Kurulu Başkanı Av. Kemal Cihan, Başkan Vekili Av. Gizem Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Av. Eda Toktay hazır bulundu. Ankara Barosu ile Atılım Üniversitesi'nin 21 Ocak 2019 tarihinde başlatacağı “Ön Staj Projesi”nin değerlendirildiği görüşmede, hukuk fakültelerinin eğitim sistemi, yapılacak yeni programlar ve uygulama alanlarına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.