ANKARA BAROSU HUKUK FAKÜLTELERİ İLE İLETİŞİM VE İŞBİRLİĞİ KURULU´NDAN ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI´NA ZİYARET

Ankara Barosu Hukuk Fakülteleri ile İletişim ve İşbirliği Kurulu, 15 Ocak 2019 Salı günü Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feriha Bilge Tanrıbilir'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Çankaya Üniversitesi Dr. Öğretim üyesi Gamze Turan Başara, Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Burcu Mine Gargın, Hukuk Fakülteleri İletişim ve İşbirliği Kurulu Başkanı Av. Kemal Cihan,  başkan yardımcısı Av. Eda Toktay ve Av. Kazım Barış Ün ile genel sekreteri Av. Uğur Ulutaş hazır bulundu. Ankara Barosu ile Çankaya Üniversitesi'nin beraber gerçekleştireceği "Ön Staj Projesi" ve Hukuk Klinikleri'nin değerlendirildiği görüşmede, Hukuk Fakültelerinin farklılık arz eden eğitim programlarının asgari ortak benzer hale getirilmesi gerekliliği üzerinde duruldu. Ziyarette geçen haftalarda katledilen eğitim şehidi araştırma görevlisi Ceren Damar Şenel de anılarak taziyeler iletildi.