ANKARA BAROSU İLE ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ ANLAŞMASI

Baromuz ile Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan görüşme neticesinde meslektaşlarımıza, vatandaşlarımıza ve adliye personeline ücretsiz maske dağıtımı hususunda anlaşmaya varılmıştır. 15 Haziran 2020 tarihinden itibaren Ankara Sıhhıye Merkez Adliyesi C Kapısı, Ankara Adliyesi Dışkapı Ek Hizmet Binası, Ticaret ve İş Mahkemeleri, İcra Mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri Söğütözü Ek Hizmet Binası ve Batı Adliyesi girişlerinde tüm meslektaşlarımızın, vatandaşlarımızın ve adliye personelinin ücretsiz maske ihtiyacı Baromuzca karşılanacaktır. Ayrıca, tüm merkez ve ilçe adliyelerindeki Baro odalarımızda tüm meslektaşlarımız için ücretsiz maske ve pedallı dezenfektan ünitesi ile dezenfektan temini sağlanacaktır.
Görüşmeyi, Ankara Barosu adına Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Mansur Yavaş ile Sağlık İşleri Daire Başkanı Sayın Seyfettin Aslan gerçekleştirmiştir.
Değerli katkılarından dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Mansur Yavaş, Sağlık İşleri Daire Başkanı Sayın Seyfettin Aslan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ile Ankara Batı Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı’na teşekkürlerimizi sunarız.