ANKARA BAROSU İLE ÖZEL YENİ MED TIP MERKEZİ ARASINDA İŞBİRLĞİ PROTOKÜ İMZALANDI

Ankara Barosu ile Özel Yeni Med Tıp Merkezi arasında, 9 Mart 2020 tarihinde, Ankara Barosu üyeleri için düzenlenecek sürücü belgesi raporu ve ruhsat için sağlık raporu işlemlerine dair esasları belirlemek üzere tarafların karşılıklı hak ve yükümlülüklerini belirlemek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.
Protokolü, Ankara Barosu adına Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ile Özel Yeni Med Tıp merkezi Başhekimi Dr. Ali Güvendik imzaladı.
Protokole, Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel, Saymanı Av. Hava Orhon katıldı. Protokol gereğince Salı ve Perşembe günleri 09.00 - 14.00 saatleri arasında; ehliyetlerini yenileyecek üyelerimiz, Ankara Adalet Sarayı D Blok İkinci Katta bulunan Ankara Barosu Tabip Odası’na İki fotoğrafla birlikte kimlik ve eski ehliyetlerini ibraz etmeleri halinde, 30 TL karşılığında muayeneleri yapılarak sağlık raporları hazırlanıp, 2-3 iş günü içerisinde aynı yerden teslim alınacaktır. Sonrasında  Ankara Adalet Sarayı C Blok Beşinci Kattaki Nüfus Müdürlüğü’ne başvurup, eski ehliyetlerini değiştirebilecektir.
Ayrıca avukatlık ruhsatı başvuruları ile ilgili alınacak sağlık raporu işlemleri için üyelerimiz Ankara adalet Sarayı D Blok İkinci Katta bulunan Ankara Barosu Tabip Odası’na kimliklerini ibraz etmeleri halinde, 50 TL karşılığında muayeneleri yapılarak sağlık raporları hazırlanıp, 2-3 iş günü içerisinde aynı yerden teslim alınacaktır.
Meslektaşlarımızın bizzat kendilerinin başvurmaları gerekmektedir. Saygılarımızla.