ANKARA BAROSU ÖNCEKİ BAŞKANLARINDAN AV. ERDAL MERDOL´U ARAMIZDAN AYRILIŞININ BİRİNCİ YILINDA ÖZLEMLE ANDIK

Ankara Barosu'nun önceki başkanlarından Av. Erdal Merdol, 18 Ocak 2019 Cuma günü, aramızdan ayrılışının birinci yılında kabri başında anıldı.
Anma törenine, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel, Saymanı Av. Hava Orhon ile Yönetim Kurulu üyeleri Av. Özgen Hindistan, Av. Meltem Akyol, Av. Güzin Tanyeri ve Av. Burcu Mine Gargın katıldı.
Ardından Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde "Önceki Dönem Başkanlarımızdan Avukat Erdal Merdol'u Anma" etkinliği gerçekleştirildi.
Anma etkinliğine, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Ankara Barosu'nun önceki (1992 - 1994) dönem genel sekreterlerinden Av. Sami Kahraman, TBMM CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök ve eşi Mücella Merdol konuşmacı olarak katıldı. Konuşmacılar Merdol ile ilgili anılarını ve duygularını paylaştı.
Ankara Barosu Kütüphanesi'nde yararlanılmak üzere Erdal Merdol'un kitaplarını paylaştığı için eşi Mücella Merdol'a  Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan tarafından teşekkür plaketi verildi.