ANKARA BAROSU ÖNCEKİ BAŞKANLARINDAN AV. ÖZDEMİR ÖZOK KABRİ BAŞINDA ANILDI

Ankara Barosu ve Türkiye Barolar Birliği önceki başkanlarından Av. Özdemir Özok, 24 Nisan 2019 Çarşamba günü, kabri başında anıldı.
Anma töreninde, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Saymanı Av. Hava Orhon, Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Meltem Akyol, Av. Güzin Tanyeri, Av. Çağrı Eryılmaz, Av. Burcu Mine Gargın ile Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, TBB Genel Sekreteri Av. Sabiha Tekin, TBB Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Ahmet Şakir Uzun, Av. Eyyüp Sabri Çepik, Ankara Barosu önceki başkanlarından Av. Tuncay Alemdaroğlu, Ankara Barosu önceki başkan yardımcılarından Av. Erkin Kaya, İstanbul Barosu Yönetim Kurulu üyesi ve Av. Özdemir Özok'un aynı zamanda da kızı olan  Av. Dr. Ayça Özok Ener hazır bulundular.