ANKARA BAROSU SEÇİM GÜVENLİĞİ İÇİN İSTANBUL´DA

23 Haziran 2019 yerel seçimlerinde sandık başında ve okullarda görev alarak seçim güvenliğinin sağlanması noktasında çok sayıda meslektaşımızla seçme hakkının özgür ve serbest irade ile kullanılabilmesini sağlamak, şeffaflığı hakim kılmak ve millet iradesinin tecellisi amacıyla İstanbul Barosu'nun ev sahipliğinde seçim güvenliği için hukuk temelinde büyük emek ve çaba harcadık.

Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Başkan Yardımcısı Av. Aşkın Demir, Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel, Saymanı Av. Hava Orhon ile Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Özgen Hindistan, Av. Zafer Doğan Bilgin, Av. Meltem Akyol, Av. Güzin Tanyeri, Av. Çağrı Eryılmaz, Av. Burcu Mine Gargın, Av. Cem Aksu, Avukat Hakları Merkezi üyeleri ve çok sayıda meslektaşımız şaibelerden uzak bir seçim sürecinin işleyişi ve sandık güvenliğinin sağlanmasına ilişkin hazır bulundu.