ANKARA BAROSU SPOR KURULU VE SPOR HUKUKU KURULU BAŞKANLARI VE DİVANI ÜYELERİ BELİRLENDİ

Ankara Barosu Başkan Yardımcı Av. Aşkın Demir'in katılımıyla gerçekleşen divan üyelerinin belirlenmesine dönük organizasyonda Ankara Barosu Spor Kurulu'nun ve Spor Hukuku Kurulu'nun başkanları ve divan üyeleri belirlendi.
Ankara Barosu Spor Kurulu Başkanlığı'na Av Ramazan Selçuk Eren ve Divan üyeliğine  Av. Remzi Tolga Erbaş, Av. Serkan Cabbar, Av. Murat Can Anadol, Av. Batu Cem Bal, Av. Yağmur Ülger, Av. Esra Ülger ve Av. Enes Mücahid Soyalan oy birliği ile seçildi.
Ankara Spor Hukuku Kurulu Başkanlığı'na Av. Hüseyin Harun Özbek ve Divan üyeliğine  Av. Osman Buldan, Av. Tülin Sağlam, Av. Sarp Şahankaya, Av. Tolga Ünal, Av. Esra Ülger, Av. Saime Tekke ve Av. Arda Zenginpedük oy birliği ile seçildi.