ANKARA BAROSU STAJYER AVUKATLAR ARASI GELENEKSEL HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI TAMAMLANDI

24 Mart 2018 Cumartesi günü başlayan ve Ankara Barosu Sportif Etkinlikler Alt Kurulu tarafından düzenlenen "Stajyer Avukatlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası" 12 Mayıs 2018 Pazar günü oynanan final maçıyla sona erdi. Turnuvada 10. Grup şampiyon olarak kupayı kazandı.

Nefeslerin tutulduğu saat 18.00'de gerçekleşen final maçından önce saat 15.00'de kadın stajyer avukatlar arasında ve saat 16.00'da Ankara Barosu Genel Sekreter'i Av. Aşkın Demir ve Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av.Özgür Ökmen'in katılımıyla yönetim kurulu ile danışman avukatlar arasında iki gösteri maçı yapıldı. İki maç yoğun ilgi gördü.

Büyük bir heyecanla çekişmeye sahne olan turnuvaya 42 takım katıldı. Deneyimli hakemlerimizden Özer Özden'in yönettiği turnuvada 10. Grup birinci olurken, 32. Grup ikinci, 28. Grup üçüncü oldu.

Final maçının ardından ödül törenine geçildi. Turnuvanın en iyi golcü futbolcusu, en iyi kalecisi, en iyi orta saha ve defans oyuncuları birer kupa ile ödüllendirildi. Turnuvada dereceye giren takım ve sporculara kupalarını Ankara Barosu Başkanı Hakan Canduran verirken, ikinci olan takıma ödülünü Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Özgür Ökmen, üçüncü olan takıma ödülünü Sportif Etkinlikler Alt Kurulu Başkanı Av. Emrah Daylan ve Başkan Yardımcısı Av. Özge Akyol verdi.

Turnuvaya, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan, Ankara Barosu Genel Sekreter'i Av. Aşkın Demir ve Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av.Özgür Ökmen ve Staj Kurulu Başkanı Av. Taner Ünlü katıldı.