ANKARA BAROSU STAJ KURULU 2016-2018 DÖNEMİNDE EMEĞİ GEÇEN TÜM DANIŞMAN MESLEKTAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR VE YENİ DÖNEM DANIŞMAN MESLEKTAŞLARIMIZ İLE STAJ KURULU GRUP SÖZCÜLERİ ALT KURULUNUN TANIŞMA GECESİ

20 Aralık 2019 Cuma günü, Ankara Barosu Staj Kurulunun 2016-2018 döneminde emeği geçen tüm danışman meslektaşlarımıza Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan tarafından teşekkür plaketi takdim edildi ve yeni dönem Staj Kurulu danışman meslektaşlarımız ile Staj Kurulu Grup Sözcüleri Alt Kurulunda bulunan stajyerlerimizle tanışma toplantısı tertip edildi.
Geceye, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel, Saymanı Av. Hava Orhon ile Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Zafer Doğan Bilgin, Av. Güzin Tanyeri, Av. Çağrı Eryılmaz, Av. Burcu Mine Gargın ve Av. Cem Aksu, Ankara Barosu Staj Kurulu Başkanı Av. Özgür Ökmen ve divan üyeleri katıldı.