ANKARA BAROSU STAJ KURULU EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI

Ankara Barosu Staj Kurulu tarafından düzenlenen, eğitim semineri, 12 Ocak 2019 Cumartesi günü, Kapadokya’da gerçekleştirildi.
Seminerde, eğitim sürecinde müfredatta yapılması gereken değişiklikler ve her grup danışmanının deneyimleri paylaşılarak, görüş alışverişinde bulunuldu. Geçmiş dönem Ankara Barosu Başkan Yardımcılığı ve Staj Kurulu Başkanlığı yapmış ve Staj Kurulunun bugünlere gelmesinde büyük katkı sunmuş olan meslek üstadımız Av. Salih Akgül’ün tecrübe ve önerileri paylaşıldı. Sonrasında, Özden Canbolat tarafından, beden dili ve imaj konusunda kişisel gelişim sunumu yapıldı.
Seminerin sonuna doğru Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Çağrı Eryılmaz tarafından meslektaş adaylarımıza sunulan ABAYS üyelik koşullarının avantajları anlatıldı.
Eğitim seminerine, Ankara Barosu Staj Kurulu Başkanı Özgür Ökmen ve Ankara Barosu Staj Kurulu Grup Danışmalarının yanı sıra Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Aşkın Demir, Saymanı Hava Orhon ile Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Meltem Akyol, Av. Çağrı Eryılmaz ve Av. Cem Aksu katıldı.