ANKARA BAROSU VE HOLLANDA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI İŞBİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞTİRİLMEKTE OLAN ÇOCUĞUN ÜSTÜN YARARI NEDİR POJESİ KAPSAMINDA 2. ODAK GRUP TOPLANTISI YAPILDI

Ankara Barosu’nun yürütmekte olduğu  ve Sema Kendirci Uğurman (Türk Kadınlar Birliği) ve Işıl Erdemli’nin (ICC Uluslararası Çocuk Merkezi) iştirakiyle gerçekleşen “Çocuğun Üstün Yararı Nedir Projesi” kapsamında 2. Odak Grup Toplantısı, 26 Aralık 2019 Perşembe günü yapıldı.
Moderatörlüğünü Staj Kurulu Divan Üyesi Av. Seher Kırbaş Canikoğlu’nun üstlendiği toplantıya, Proje Danışma Kurulundan Proje Koordinatörü Onat Çopur, Proje  Uzmanı Sevna Somuncuoğlu (Demir Leblebi Kadın Derneği) ile Proje Raportörü Av. Caner Gücüyener katılım gösterdi.