AVUKATLIK MESLEĞİNİN DÖNÜŞÜMÜ VE İŞÇİ AVUKATLIK PANELİ YAPILDI

Ankara Barosu İşçi avukatlar Kurulu tarafından düzenlenen “Avukatlık mesleğinin dönüşümü ve işçi avukatlık” paneli, 11 Temmuz 2019 Perşembe günü, Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti.
Açılış konuşmasını Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan’ın yaptığı panelin moderatörlüğünü Av. Mehmet Refik Atalay üstlendi.
Panelde, Av. Gülşen Uzuner “Avukatlık mesleğinin işçileşmesi süreci ve bu alanda yürütülen hak mücadeleleri” konusuyla, Av. Yıldıray Çıvgın ise “İşçi avukatların güncel sorunları ve işçi avukatların mevzuattaki yeri” konusuyla sunum yaptılar.
Paneli, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Özgen Hindistan, Av. Güzin Tanyeri ve Av. Burcu Mine Gargın izledi.