AVUKAT HAKLARI MERKEZİ 1. EĞİTİM PROĞRAMI YAPILDI

Ankara Barosu 2018-2020 Dönemi Avukat Hakları Merkezi 1. Eğitim programını tamamlayarak ilk toplantısını 25.11.2018 günü ABEM de gerçekleştirdi. Meslek sorunları, Merkez Yürütme Kurulu görev paylaşımı ve Merkez Hafızası konulu toplantıda yeni dönem projeleri ile ilgili çalışma komisyonları belirlendi. Ankara Barosu Başkanı Av.R.Erinç Sağkan ve Merkez  koordinatör yönetim kurulu üyesi Av.Burcu Mine Gargın ile yönetim kurulu üyesi Av.Özgen Hindistan 'ın katıldığı egitim toplantısında Avukat Hakları Merkezi Başkanı Av.Deniz Özbilgin, Başkan Yardımcısı Av.Onur Yaylacı ve genel sekreteri Av.Ender Büyükçulha, 1. Eğitim programını tamamlarken, Baskan Yardımcıları  Av.Ilkin Hodul, Av.Umut Bülbül,  ile Yazmanlar Av.Filiz Orhan, Av.Büşra Pamukçu ve Sayman Av.Recep Karahan yeni dönem esasları hakkında merkez üyelerini bilgilendirdi.

Meslektaşlarımızın uğradıkları hak ihlalleri, mesleğe yönelen haksız fiil ve uygulamalar karşısında mücadele edecek Avukat Hakları Merkezi bir sonraki toplantısı 3 Aralık 2018 tarihinde yapılacak.