BAROMUZUN ŞİKAYETİ ÜZERİNE SOSYAL MEDYA HESABINDA AVUKAT GİBİ PAYLAŞIMLARDA BULUNARAK ARAÇ DEĞER KAYBI TAZMİNATI KONUSUNDA DANIŞMANLIK VEREN N.U. HAKKINDA DAVA AÇILMIŞTIR. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başavcılığı’nın 2020/10020 no.lu iddianamesiyle söz konusu eylemlerin Avukatlık Kanunu’na aykırılık oluşturacağı ve şüphelinin beyanında danışmanlık hizmeti verdiği yönünde ikrarı bulunduğu anlaşılıp yeterli şüphe oluştuğu kanaati ile cezalandırılmaları istenmiştir.Kovuşturma, İstanbul Anadolu 56. Asliye Ceza Mahkemesi’nin 2020/179 E. sayılı dosyası üzerinden devam edecektir. Meslektaşlarımıza saygıyla duyurulur.

Şikayet dilekçesine buradan ulaşabilirsiniz.