BİRLEŞMİŞ MİLLETLER MÜLTECİ YÜKSEK KOMİSERLİĞİ´NDEN ANKARA BAROSU BAŞKANI AV. R. ERİNÇ SAĞKAN´A ZİYARET

Birleşmiş Milletler Mülteci Yüksek Komiserliği yöneticilerinden Emir Hüseyin Bengisoy ve Aslı Velieceoğlu Yonca, BM Politika Geliştirme Bölümü’nden Av. Güz Gültan ile Ankara Barosu Mülteci Hakları Merkezi Başkanı Av. Sadık Onur Gelbal ve Başkan Yardımcıları Av. Hüseyin Çıvkın ve Av. Burak Suyolcu, 17 Aralık 2018 Pazartesi günü, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan’ı makamında ziyaret ederek kutladı.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette, BM temsilcileri ile Ankara Barosu Başkanı Sağkan arasında mülteci hakları konusunda yapılabilecek ortak projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.