BİZ OLMADAN OLMAZ ÇALIŞTAYI YAPILDI

"BİZ OLMADAN OLMAZ" ÇALIŞTAYI YAPILDI

İzmir Barosu tarafından adliye binalarında, mahkemelerde, yargıda şeffaflık ve avukatların sorunlarının tespit ve çözüm yollarını ortaya koyabilmek adına düzenlenen “Biz Olmadan Olmaz” çalıştayı, 22 Aralık 2018 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

33 baro temsilcisi ve TBB Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı çalıştaya, Ankara Barosu adına Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Aşkın Demir katıldı. Hazırlanan görüşlerle ilgili düşüncelerin paylaşıldığı çalıştayda konuşan Demir, hukukun üstünlüğü ve adil yargılanmanın önemine değindi. Demir, "Biz Ankara Barosu olarak bu mücadeleleri sonuna kadar sürdüreceğiz ama sizlerle birlikte bu mücadele çok daha anlamlı ve güçlü olacaktır." dedi.

Çalıştayın bitimine doğru, katılım gösteren baro temsilcileri son günlerde yaşanan insan hakları ihlalleri ile ilgili olarak ortak bir deklarasyon yayınlanmasına karar verdi.
Çalıştayın ilk gününde baroların avukat hakları merkezlerinin temsilcilerinin katıldığı bir oturuma ise Ankara Barosu Avukat Hakları Merkezi Başkanı Av. Deniz Özbilgin katıldı.