BRENT PETROL İLE YAPTIĞIMIZ PROTOKOL İLE MESLEKTAŞLARIMIZIN, STAJYER AVUKAT MESLEKTAŞLARIMIZIN VE BİRİNCİ DERECE YAKINLARININ TÜRKİYE’DEKİ TÜM PETROL OFİSİ İSTASYONLARINDAN AKARYAKIT ALIMLARINDA %7 İNDİRİM YAPILMASI İÇİN ANLAŞMA SAĞLANMIŞTIR

Telefon : 0 533 705 51 45
E-Posta : basvuru@brent.com.tr
Adres : Kızılırmak Mah. 1441. Cad. Meva Plaza 8/39 Çukurambar-Çankaya / ANKARA

Birkaç adımda yapılması gerekenler;

Üye,

-        PO Automatic Başvuru Formu’nu doldurur ve basvuru@brent.com.tr e-posta adresine Ankara Barosu üye kart fotokopisi ile birlikte gönderir,

-        Yakıt alımlarını, faturalarını, ödemelerini vb. tüm bilgileri takip edebileceği kullanıcı adı ve şifreler e-posta ile gönderilir.

-        Türkiye İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, YapıKredi Bankası, Ziraat Bankası, KuveytTürk, QNB Finansbank’tan hangisi ile çalışılıyorsa çalıştığı şubeden müşteri temsilcisini arayarak aylık yakıt tüketim miktarınca DBS hesabı açtırır,(15.gün ve ayın son gününe müteakip kesilen fatura tarihlerinin 7. günü ödeme otomatik alınır)

-        Bankadaki müşteri temsilcisine DBS hesabın için “BRENT PETROL” kodunu/ismini verir,

-        DBS hesabı açtıramayan veya açtırmak istemeyen üyeler ise verilecek kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparak kredi kartı ile ön ödeme yapılabilecektir.

-        Aracına Akıllı Halka taktıracak ise ister servis yerinde isterse kendi adresinde montaj için 0533 705 51 45 no’lu telefon numarasını arar. Akıllı Kart isterse kartları kargo ile adresine gönderilir.

Türkiye’deki tüm PO İstasyonları sizin için hizmete hazır!

Başvuru Formu indirmek için tıklayınız