ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI ALPER TAŞDELEN´DEN ANKARA BAROSU BAŞKANI AV. R. ERİNÇ SAĞKAN´A KUTLAMA ZİYARETİ

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Baro Başkanı Av. R. Erinç Sağkan'ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Ziyarette, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'e Çankaya Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. Ali Haydar Fırat eşlik etti.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde, 7 Kasım 2018 Çarşamba günü  gerçekleşen ziyarette, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Aşkın Demir, Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel, Ankara Barosu Saymanı Av. Hava Orhon ile Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Özgen Hindistan, Av. Zafer Doğan Bilgin, Av. Meltem Akyol, Av. Güzin Tanyeri, Av. Çağrı Eryılmaz, Av. Burcu Mine Gargın ve Av. Cem Aksu  hazır bulundu.