CHP ÇANKAYA İLÇE BAŞKANLIĞI´NDAN ANKARA BAROSU´NA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çankaya İlçe Başkanı Devrim Bora Özüdoğru ve CHP Çankaya İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden; Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Berna Yanar, İlçe Saymanı Gönül Çalışkan, İlçe Başkan Yardımıcısı Cemal Ülger, İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Tosun, İlçe Başkan Yardımcısı Sakine Erden, İlçe Eğitim Sekreteri Hüseyin Yılmaz, Ankara Barosu Başkanı Av.Hakan Canduran’ı  ve Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri'ni , 5 Nisan 2018 Çarşamba günü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan, Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Aşkın Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hamit Baykara ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Çağrı Ayhan Şenel hazır bulundu.

CHP Çankaya İlçe Başkanı Devrim Bora Özüdoğru, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran’ın ve Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri'nin 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutladı.