CUMHURİYET HALK PARTİSİ ADALET VE ANAYASA KOMİSYONU ÜYELERİNDEN ANKARA BAROSU´NA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı-Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek, CHP Mersin Milletvekili-TBMM Adalet Komisyonu Üyesi- Mersin Barosu’nun önceki başkanlarından (2012-2016) Av. Alpay Antmen, Anayasa Hukuku Araştırmaları Derneği Başkanı- BirGün Gazetesi Köşe Yazarı-CHP İstanbul Milletvekili-TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi İbrahim Ö. Kaboğlu, 27. Dönem CHP Adıyaman Milletvekili-Anayasa Komisyonu Üyesi Av. Abdurrahman Tutdere, Ankara Barosu’na ziyarette bulundu.
Ziyarette, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Başkan Yardımcısı Av. Aşkın Demir, Saymanı Av. Hava Orhon ve Yönetim Kurulu üyesi Av. Meltem Akyol hazır bulundu.