DUYURU

Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Kemal Koranel, Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Oğuz Atasoy, Av. Emrah Acar, Avukat Hakları Merkezi Başkanı Av. Deniz Özbilgin, Genç Avukatlar Kurulu Başkanı Av. İsmet Özgün Baykal, İşçi Avukat Hakları Merkezi Başkan Yardımcısı Av. Gülay Pişken ve Avukat Hakları Merkezi üyesi meslektaşlarımız, 16.03.2021 günü Gebze'de, haciz mahallinde katledilen İstanbul Barosu üyesi meslektaşımız Av. Ersin Arslan davasının karar celsesi için Gebze 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya katıldı. Yapılan yargılama sonunda sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması ile cezasında haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulanmasına yer olmadığına karar verildi.