DUYURU

Ankara Barosu Hukuk Fakülteleri ile İletişim ve İşbirliği Kurulu'nca Ankara'da bulunan Hukuk Fakültelerinin 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönenlik  Yaz Dönemi Ön Staj Programı'nı başarıyla tamamlayan Hukuk Fakültesi öğrencilerine katılım belgeleri, 4 Ekim 2019 cuma günü, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan'ın katılımıyla takdim edildi. Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Burcu Mine Gargın’ın ve tüm kurul divan üyelerinin  hazır bulunduğu törende, Ankara Barosu Hukuk Fakülteleri ile İletişim ve İşbirliği Kurulu Başkanı Av. Kemal Cihan, ikicisini düzenledikleri ön staj programının çok yararlı olduğunu ve uygulamanın sürekli hale getirildiğini, ayrıca ön staj programının yanında birçok programın da hayata geçeceğini ifade etti. Av. Kemal Cihan Kurul olarak Ankara'da bulunan tüm Hukuk Fakültesi öğrencileri ile Ankara Barosu'nun iletişim ve işbirliği içinde Avukatlık mesleğine  yönelik uygulamalı programlar düzenleyeceğini Ankara Barosu'nun tüm kurulları ile Hukuk Fakültelerinin isbirliği içinde farklı alanlarda birçok çalışma gerçekleştireceğini de belirtti.