E-TEBLİGAT (UETS) VE UYAP KONFERANSI YAPILDI

Ankara Barosu Avukatlık ve Staj Akademisi ve Ankara Barosu UYAP Komisyonu  tarafından ortaklaşa düzenlenen Elektronik Tebligat ve UYAP konulu konferansın ikincisi 14.01.2019 tarihinde Ankara Sıhhiye Adliyesi Konferans Salonunda gerçekleşti. İlkine gösterilmiş olan yoğun ilgi sebebiyle ikincisi düzenlenen konferansa katılım yine yoğun oldu.
Açılış konuşmasını Ankara Barosu Başkan’ı Av. Erinç Sağkan’ın yaptığı konferansta Adalet Bakanlığı Mevzuat Genel Müdürü Niyazi Acar, Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü E-Tebligat Proje Yöneticisi Ali Güneş, PTT Elektronik Tebligat Şubesi Teknik Müdürü Günnur Mızrak, PTT İzleme Destek Şubesi Teknik Müdürü Murat Ay, PTT Elektronik Tebligat Şube Mühendisi Narin Gülşah Torun ve Ankara Barosu Uyap Komisyonu Başkanı Av. Umut Şeker teknik ve teorik bilgilerin yanı sıra, bilgisayar sistemi üzerinden uygulamalı örnekleri ile de katılımcılar ile bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.
Konferansı, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Aşkın Demir, Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel ile Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Meltem Akyol izledi.